Kategorier
Bordtennis

Bordtennis: Betting & Odds

Möjligheterna att betta på bordtennisen finns och är stora till sportens popularitet. Många bettingsidor erbjuder idag odds på bordtennismatcher som en del av sitt utbud.

Bordtennis är en tv-sport som är rolig att både titta på och spela på live. Det som lockar tittare är oftast farten i spelen och de underhållande momenten med spännande rallys. Spelsidor erbjuder idag en mängd olika spel inom bordtennis som du kan spela på. Du behöver inte bara spela på vinnaren av en match eller turnering eller match utan du kan kan även spela under matchen live och även andra spel. Totalen över och under och vinnaren är de två populäraste att spela på. Du kan också spela spel inför större turneringar där man kan spela på vinnaren av hela turneringen.

Så spelar du odds på Pingis

Idag hittar du flera spelsidor som erbjuder ett bra utbud inom bordtennis (pingis). Fokus för spelen ligger som i många andra sporter på stora mästerskap och turneringar. Eftersom att intresset ökar när det är större evenemang ökar även antalet som spelar på sporten och därav ett bättre utbud. Många sidor har full koll på sporten och är bra uppdaterade om när nästa match, turnering eller mästerskap är och därav finns det ofta långtidsspel och annat inför. Bordtennisen erbjuds på flera ställen och ovanför hittar du mer exakt var.

Spelbolag där du kan spela på Bordtennis

  • Bet365
  • Unibet
  • BetSafe
  • NordicBet

Bäst odds på Bordtennis

Idag finns det ett bra utbud spel på marknaden för bordtennis. Populariteten är störst när det kommer till de största turneringarna där det finns mest tittare. Du kan hittar intressanta spel både inför, under och efter matcherna. Följer du en match live så finns det även möjlighet att betta live. Ofta är det de asiatiska spelarna som är favoriter inom sporten och det är oftast där de flesta spelen sker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *