There´s a bag in the street!

Vi närmar oss avspark men innan vi år dit så ville vi ha en kebab. Det kommer mer och mer folk och nu märks det verkligen att det är EM. Mängder av tungt beväpnade poliser som letar efter terrorister. Plötsligt sätter några trummor igång och då kommer det ett gäng poliser rusande dit. Men inte […]

Vi närmar oss avspark men innan vi år dit så ville vi ha en kebab. Det kommer mer och mer folk och nu märks det verkligen att det är EM. Mängder av tungt beväpnade poliser som letar efter terrorister. Plötsligt sätter några trummor igång och då kommer det ett gäng poliser rusande dit. Men inte för att tysta trummorna utanför att fösa bort oss alla från en sidogatan. Därefter spärrar man av och vi får inte ens gång gå in på restaurangerna.

Man har hittat en övergiven väska och det betyder i deras ögon en möjlig bomb. Det får vi väl veta så småningom men det känns tryggt att man tar allting på allvar här vid Stade de France.

IMG_2921[1] Inte en chans att komma fram

Annars kommer det fler och fler hit och vi är fortfarande i majoritet. Snart går vi dit och då kan jag inte skriva mer på sidan.

IMG_2915[1]  IMG_2916[1] IMG_2918[1]

comments powered by Disqus