Salut!

Örnen har landat (eller Garpe) Äntligen på plats i Paris. Flyget var försenat två timmar men det berodde inte någon strejk. Strunt samma! Kastrup var fullt med blågula supportrar som väntade på sina flyg.     Eftersom jag inte dricker alkohol så blev det en del Caffe Latte istället. Från flyget tog vi en taxi […]

Örnen har landat (eller Garpe)

Äntligen på plats i Paris. Flyget var försenat två timmar men det berodde inte någon strejk. Strunt samma! Kastrup var fullt med blågula supportrar som väntade på sina flyg.

IMG_0035[1]   IMG_2857[1]

Eftersom jag inte dricker alkohol så blev det en del Caffe Latte istället. Från flyget tog vi en taxi in till hotellet där man har full överblick på mästerskapet eftersom det ligger precis intill Stade de France. är bor det en massa grönklädda som kan vara irländare eller insekter. Det får tiden utvisa.

IMG_2859[1]  IMG_2861[1]

Hotellet är ok. Jag valde en svit på 30 kvadratmeter och den är väl ok.

IMG_2860[1]    IMG_2863[1]

För att visa parisarna vad som är vacker och givetvis för att reta Mousesports har jag tagit på mig det finast som finns. Nu är det dags att dra sig ut på stan för att titta på det som alla andra turister tittar på det.

 

IMG_2862[1]

Garpe framför Stade de France

 

comments powered by Disqus