Garpe drar till Frankrike

  Så är det dags! Em börjar den 13:e juni för svensk del med match mot Irland och både Zlatan och Garpe är där. Vad kan då gå fel? Det är troligtvis Zlatans sista EM men faktiskt bara Garpes första. På fredag den 10:e tar han flyget till Paris där han kommer att skriva om […]

Zlatan em

 

Så är det dags! Em börjar den 13:e juni för svensk del med match mot Irland och både Zlatan och Garpe är där. Vad kan då gå fel?

Det är troligtvis Zlatans sista EM men faktiskt bara Garpes första. På fredag den 10:e tar han flyget till Paris där han kommer att skriva om hur det är att vara supporter på plats. Är där fler terrorister än Garpe? Kan han simma? Överlever han maten som ofta är konstig i Frankrike?

em supportrar

Han kommer inte att analyser Stryktipset utan mer se det från supporterns sida. Kommer vi att äga läktaren eller kanske hela Frankrike? Vem blir fullast och finns det allergier mot ansiktsmålning?

Många frågor och kanske inga svar. Vem vet? Det får vi se då. För, bollen är rund eller är den det? Garpe ger er svaret!

Transférer Vous héros suédois

em obelix

comments powered by Disqus