Fotbolls-EM ÄR en fest

Så är det även om sunkiga idioter från Ryssland och England gör sitt bästa för att sabba det. Jag tänker inte prata så mycket om matchen i sig, ni har ju själva sett den, men kan kort konstatera att första halvek var bland det tråkigaste som jag har sett .   Jag hade också lite fel […]

Så är det även om sunkiga idioter från Ryssland och England gör sitt bästa för att sabba det. Jag tänker inte prata så mycket om matchen i sig, ni har ju själva sett den, men kan kort konstatera att första halvek var bland det tråkigaste som jag har sett

.IMG_2933[1]  IMG_2934[1]

Jag hade också lite fel om förhållandet mellan supportrarna – Irländarna var faktiskt fler än jag trott och kanske var det detta som gav matchbilden. De hade roliga och trevliga sånger medan våra mest påminde om en hockey-match. Då är Allsvenskans supportrar hos de stora klubbarna bättre.

IMG_2931[1] Garpe och minigarpe gjorde i alla fall sitt bästa.

Irländare är ett farbaskat trevligt folk även om de dricker en satans massa öl (en gubbe ramlade ner flera steg och spillde öl över oss). Vi tog alla varandra i hand efteråt och alla tyckte att 1-1 var helt ok.

IMG_2936[1]  IMG_2937[1]

 

IMG_2939[1]

Hästarna var fina att titta på och polisen hade en lugn dag på jobbet.

Just i detta dricks det mängder med öl framför vårt hotell, man spelar fotboll tillsammans och dricker öl och dansar. Även om vi hade förlorat hade jag varit helnöjd med matchen för just så här ska det vara före, under och efter match – En FOLKFEST! Och en eloge till alla grönklädda, gobblins såväl som människor.

Livet är en fest – Håll med om det folk och fä!

 

comments powered by Disqus