3,5 timmar till avspark

18.00 är matchen och jag har hunnit med ett träningspass på hotellets gym. Något jag tycker är obota tråkigt men jag måste för att hålla ner mitt blodsocker. Utanför på gatan vid stadion blir det mer och mer folk och poliserna springer med skottsäkra västar och karabiner men än har de inte tagit mig.   […]

18.00 är matchen och jag har hunnit med ett träningspass på hotellets gym. Något jag tycker är obota tråkigt men jag måste för att hålla ner mitt blodsocker. Utanför på gatan vid stadion blir det mer och mer folk och poliserna springer med skottsäkra västar och karabiner men än har de inte tagit mig.

IMG_2912[1]   IMG_2913[1]

Det borde vara er människor här men jag pratade tidigare med några som dragit till Louvren där Camp Sweden har en inför-träff. Inget som lockar mig med de trafikstockningar som väntas när 80.000 människor senare ska till Stade de France. Vi har ett klart övertag gentemot Irland så här långt och ska vi döma efter det vinner vi i kväll. Till slut hittade jag fler svenskar men de hade gömt sig inne på en restaurang och jag som trodde att vi är vikingar?

IMG_2914[1]   IMG_2915[1]

IMG_2916[1]   IMG_2917[1]

Vive la Sued!

comments powered by Disqus